Exemples

Adam Saim

Soc l'Adam Saim, vaig néixer a Barcelona el 28 de gener del 2009 i tinc 13 anys.

Tinc la cara una mica quadrada, el nas normal, tinc els ulls marrons i el cabell negre. M'agrada vestir-me amb roba cómoda com una dessuadora i no m'agrada gens portar texans amb sabates de Nike.

El meu esport preferit és el futbol i soc molt bo jugant, jugo en un equip que es diu Ateneu Igualadí. El meu menjar preferit és el durum i el sushi; el meu color preferit és el blau.

Laura Parra

Ella té tretze anys, és jove però alta, molt alta. Sempre ha aparentat més gran. Té cames llargues i primes, els braços llargs  el ventre prim… Sembla un pal, però amb l’esquena curvada.

Sempre va a la moda vestida, li agrada portar pantalons però també li agrada molt portar faldilles i vestits. El que més odia és portar mitges, les odia perquè li són molt incòmodes, li apreten i se li baixen i se les a de pujar tota l’estona.

Tothom li diu que és molt seria i que s’enfada molt fàcilment. És massa tímida, li fa vergonya TOT. És delicada com una flor perquè plora per tot (perquè es canvien de sofà, perquè s’agovia, per una nota…). El seu color preferit és el blau fluix i li encanta la pasta (però els macarrons només els de la seva mare).

Abril Pola

L’Abril Pola és una estudiant de l’Escola Pia, va néixer a l’hospital d’Igualada el dia 20 de setembre del 2009, un diumenge. És bastant baixeta, no té la cara ni molt rodona ni molt allargada, té els ulls grans i de color blau RAF, té els llavis finets i el nas petit i rodonet, no té el coll molt alt és més aviat curt, els braços els té mitjans i prims, igual que les cames. De cos és prima, i te el cabell moreno, llis, fi i llarg. Té una veu molt suau i aguda.

Sempre vesteix a la moda i moderna amb pantalons, tops curts, dessuadores entre altres, tot i que també  li agrada anar amb roba entallada, li agrada MOLT la roba i anar de compres.

De caràcter és riallera i amable, és MOLT presumida i molt divertida, està boja i no para quieta.

Li agrada molt estar amb la família i els amics, és simpàtica així que fa amistats amb facilitat.